x

Grason menu Grason menu

Grason = stabilní tým! Aneb budou se nám zaměstnanci vracet? 

Manažeři si často myslí, že se jim budou lidé z Grasonu neustále měnit, ale opak je pravdou.

Sdílejte na:
Grason = stabilní tým! Aneb budou se nám zaměstnanci vracet? 

Aneb boříme mýty o Grasonu

Manažeři si často myslí, že se jim budou lidé z Grasonu neustále měnit, ale opak je pravdou. Ani pracovníci nechtějí stále chodit do nových podniků, kde se musí znovu zaučovat. Raději se vrací do podniků, které už znají, vědí kam sáhnout a znají se se stálým personálem, se kterými tvoří jeden tým. Typický Grason navštěvuje pravidelně 2-3 podniky naráz a odpracuje mezi 5-10 směnami za měsíc.

Podívejte se jak grasoni pravidelně spolupracují s podniky:

  • Strahovský pivovar grason odpracoval 100 směn za 6 měsíců.
  • U Zábranských grason odpracoval 10 směn jako číšník/servírka a další vzal 5 směn jako výčepní v 1 měsíci.
  • Smetana Q grason odpracoval 20 směn za poslední 2 měsíce jako runner.
  • Pivovarský klub Benedict odpracováno 23 směn jako runner za 2 měsíce.
  • U Holiše odpracováno 31 směn za 3 měsíce.
  • Originál Formanka odpracováno 25 směn číšník/servírka za 3 měsíce.
  • Petřínské Terasy přihlášeno na 9 směn v 1 měsíci jako kuchař/ka.

Jaký je klíč k vracejícím se Grasonům? 

  • Vypisování směn alespoň 14-30 dnů předem.
  • Kratší směny na 4-6 hodin (jen obědové nebo jen večerní).
  • Funkce “Oblíbení“ kdy směny vypisujete jen pro uzavřený tým oblíbených grasonů. 
  • Zaučení na prvních směnách.
  • Fajn kolektiv, který grasona přijme jako parťáka. 
Sdílejte na: