x

Grason menu Grason menu

#2 Nová funkce – Oblíbené podniky, aby se k vám grasoni vraceli

Byli jste s grasonem spokojeni a chcete, aby k vám přišel znova pracovat? Vyzkoušejte novou funkci, která bude grasona přednostně informovat o vašich směnách. Byli jste se zaměstnancem spokojeni a chcete, aby k vám přišel znova pracovat? Vyzvěte ho k oblíbení podniku. Uděláte to kliknutím na “Vyzvat k oblíbení podniku” při hodnocení. Grason obdrží upozornění […]

Sdílejte na:
#2 Nová funkce – Oblíbené podniky, aby se k vám grasoni vraceli

Byli jste s grasonem spokojeni a chcete, aby k vám přišel znova pracovat? Vyzkoušejte novou funkci, která bude grasona přednostně informovat o vašich směnách.

Byli jste se zaměstnancem spokojeni a chcete, aby k vám přišel znova pracovat? Vyzvěte ho k oblíbení podniku. Uděláte to kliknutím na “Vyzvat k oblíbení podniku” při hodnocení.

Grason obdrží upozornění a může si váš podnik označit jako oblíbený. Aplikace ho pak bude automaticky upozorňovat na každou vaši novou směnu, aby mu nějaké neunikla.

Oblíbení podniku grason provede klikem na srdíčko v detailu podniku.

Pokud jste byli spokojeni, ale výzvu posílat nechcete, vždy grasona ohodnoťte. Pokud zaměstnanec nedostane hodnocení, většinou si myslí, že jste nebyli spokojeni, a na další směny se hlásit nebude. Takže neváhejte a hodnoťte. Je to polovina úspěchu k tomu, aby se k vám grasoni vraceli.


Máte-li další nápady, jak vylepšit naši aplikaci? Napište nám je na info@grason.cz.

Sdílejte na: