x

Grason menu Grason menu

Nové funkce při vytváření směn!

Seznamte se s novými užitečnými funkcemi, které právě přibyly v aplikaci. První říkáme povinné doklady a průkazy grasona, druhé viditelnost směn, kterou publikujete všem, nebo jen oblíbeným grasonům. Povinné doklady a průkazy Chcete mít jistotu, že se vám na směnu hlásí grason, který má ověřený potravinářský průkaz, řidičák nebo certifikát o očkování? Vyberte při vytváření […]

Sdílejte na:
Nové funkce při vytváření směn!

Seznamte se s novými užitečnými funkcemi, které právě přibyly v aplikaci. První říkáme povinné doklady a průkazy grasona, druhé viditelnost směn, kterou publikujete všem, nebo jen oblíbeným grasonům.

Povinné doklady a průkazy

Chcete mít jistotu, že se vám na směnu hlásí grason, který má ověřený potravinářský průkaz, řidičák nebo certifikát o očkování? Vyberte při vytváření směny v sekci „Povinné doklady a průkazy“ jaký průkaz musí mít grason na směně. Systém umožní se přihlásit jen těm, kteří požadované kriterium splňují a mají námi zkontrolovaný doklad nahraný a platný v aplikaci.

Viditelnost směn pro všechny nebo jen pro ?oblíbené?

Vytvořte si tým několika desítek ? oblíbených grasonů a vypisujte směny jen pro ně. Stačí si v sekci Nastavení -> Moji Grasoni vybrat z grasonů, kteří u vás byli na směně, koho si do týmu přidáte. Následně při vytvření směny stačí zakliknout „? Pro oblíbené“ a směnu uvidí pouze vámi vybraní grasoni.

Sdílejte na: