x

Grason menu Grason menu

Radim Vaculík, hlavní mozek celé aplikace Grason

Radim je naším hlavním programátorem a mozkem aplikace. Jsem na pozici CTO, což znamená, že mám na starosti celé technické řešení, zázemí i lidi,” říká Radim. S týmem z Prahy pravidelně komunikuje a vymýšlí nové funkcionality. “Nejtěžší je pak ale převést všechny nápady a požadavky do proveditelného technického zadání.” Nejnovější technologie v akci “Na Grasonu […]

Sdílejte na:
Radim Vaculík, hlavní mozek celé aplikace Grason

Radim je naším hlavním programátorem a mozkem aplikace. Jsem na pozici CTO, což znamená, že mám na starosti celé technické řešení, zázemí i lidi,” říká Radim. S týmem z Prahy pravidelně komunikuje a vymýšlí nové funkcionality. “Nejtěžší je pak ale převést všechny nápady a požadavky do proveditelného technického zadání.”

Nejnovější technologie v akci

“Na Grasonu se mi líbí, že můžeme zkoušet nové věci. Celkové technické řešení je na našich bedrech. Google například představí novinku a my do toho prostě jdeme,” chválí si Radim možnost experimentovat s novými technologiemi. “Ta vzájemná důvěra je skvělá a dává nám prostor aplikaci rychleji posouvat.”

Relaxuje pod vodou

Neustálé sezení u počítače ale vyžaduje aktivní relax. Radim volí potápění v temných vodách, kde občas objevuje bizarní předměty. Nejraději se potápí k tzv. atrakcím jako jsou potopený počítač, auto, autobus, nebo dokonce vrtulník. “Je to super zážitek, když tam u vraku plavou různé ryby,” popisuje s nadšením. Sice se potápění věnuje poměrně krátce, ale tento způsob relaxu, kdy s mobilem nepřijde do styku, oceňuje jako chvíli, kdy se opravdu soustředí na život tady a teď.

Sdílejte na: