x

Grason menu Grason menu

5 nejčastějších mýtů o fungování Grasonu mezi manažery

Je to personální agentura. Grason není personální agentura, ale propojovatel. S pracovníky uzavírá pracovní smlouvu přímo váš podnik.  Lidé nechodí na pohovory, tzn. ani Grason nemůže fungovat.  Díky hodnocení se pracovníci nemohou spoléhat na anonymitu, jelikož si nesou svou pracovní historii ve svém profilu. Tuto historii vidí všichni manažeři. A pokud by se stalo, že […]

Sdílejte na:
5 nejčastějších mýtů o fungování Grasonu mezi manažery

Je to personální agentura.

Grason není personální agentura, ale propojovatel. S pracovníky uzavírá pracovní smlouvu přímo váš podnik. 

Lidé nechodí na pohovory, tzn. ani Grason nemůže fungovat. 

Díky hodnocení se pracovníci nemohou spoléhat na anonymitu, jelikož si nesou svou pracovní historii ve svém profilu. Tuto historii vidí všichni manažeři. A pokud by se stalo, že by na směnu pracovníci nepřišli, automaticky je z aplikace vyloučíme. 

Díky tomu máme průměrnou obsazenost směn 80% a nepříchod na směnu pod 3%.

Budou se mi neustále měnit lidi.

Ani pracovníci nechtějí stále chodit do neznámých podniků, kde se musí neustále zaučovat. Raději se vrací do podniků, které už znají, vědí kam sáhnout a znají se s personálem. Typický grason navštěvuje pravidelně 2-3 podniky naráz podle toho jak mu vyhovují termíny vypsaných směn. 

Jsme unikátní – u nás to funguje trochu jinak.  

Každý podnik je jiný, ale roznášení jídel nebo pomocná ruka k vašemu kuchaři se u podniků příliš neliší.  

Grason beru jen jako last-minute řešení

Ano, umíme obsadit směnu v řádu minut, ale 90% naší práce je v dlouhodobé spolupráci s podniky, kde se Grason aplikace stala součástí týmu. Jako 12. hráčem ve fotbale jsou fanoušci, tak u podniků je právě naše aplikace podporou a uklidněním, že má vždy dostatek pracovníků.

Sdílejte na: