x

Grason menu Grason menu

Aplikace Grason zlevní podnikání v gastru

Provozujete podnik a chcete nakládat se svými výdaji efektivně? Neztrácet čas hledáním stálého personálu? Stáhněte si aplikaci Grason do svého telefonu a spolupracujte s lidmi z gastra, kteří si rádi přivydělají. Šetřete náklady Flexibilní perosonál znamená, že jej využíváte jen po dobu, kdy máte hosty. Grasona si najmete třeba jen na 3 hodiny přes obědy […]

Sdílejte na:
Aplikace Grason zlevní podnikání v gastru

Provozujete podnik a chcete nakládat se svými výdaji efektivně? Neztrácet čas hledáním stálého personálu? Stáhněte si aplikaci Grason do svého telefonu a spolupracujte s lidmi z gastra, kteří si rádi přivydělají.

Šetřete náklady

Flexibilní perosonál znamená, že jej využíváte jen po dobu, kdy máte hosty. Grasona si najmete třeba jen na 3 hodiny přes obědy či večeře. Díky tomu neztrácíte peníze v době, kdy podnik netrží a jako provozní maximálně optimalizujete zisk svého podniku. V aplikaci najdete kuchaře, servírky, ale i barmany nebo výčepní. Oslovíte přes 3 000 pracovníků z gastra.

Jak aplikace funguje?

V aplikaci Grason najdete stovky lidí z oboru, s nimiž má dnes zkušenost už přes 300 podniků, které aplikaci využívají. 

Grason je garantem toho, že do podniku přijde na výpomoc šikovný člověk, který má s prací v restauraci nebo bistru zkušenosti. Každý provozní, se kterým brigádník spolupracoval, jeho směnu ohodnotil. Vy se tak můžete podívat, jak byli s brigádníkem spokojeni předchozí manažeři restaurací.

Pokud se podniku spolupráce s některým z brigádníků osvědčí, může si ho provozní v aplikaci označit jako oblíbeného. Díky tomu tento člověk uvidí všechny vypsané směny jako první a s podnikem může udržovat dlouhodobou spolupráci.

Spousta úspěšných podniků již dnes Grason používá na denní bázi. Šetří tak nejen náklady na provoz, ale také svůj čas s plánováním směn.

Podniky, které využívají Grason.

Vytvoření směny totiž zabere pár minut. Stačí, když v aplikaci provozní klikne na Přidat směnu a pak vybere:

  • datum a čas začátku a konce směny
  • kolik lidí potřebuje
  • na jakou práci brigádníky shání
  • co bude náplní práce
  • jak se má personál obléci
  • zda mu odměnu vyplatí hotově nebo na účet
  • zda půjde o hrubou nebo čistou mzdu
  • jaká je jeho preferovaná hodinová sazba
  • na jakou adresu má brigádník v den směny dorazit

Grason vás vysvobodí od zdlouhavého procesu výběru personálu. Díky nám si můžete za ostrého provozu vyzkoušet hned několik zájemců o směnu ve vašem podniku. Pokud se vám některá spolupráce osvědčí, nic vám nebrání v tom, domluvit se s brigádníkem na dlouhodobější spolupráci přes plánovač směn GrasonPlan.

Vyzkoušejte Grason a zjistěte, kolik času a peněz vám tahle appka ušetří.

Sdílejte na: