x

Grason menu Grason menu

DATART a extrémní sezónní poptávka? Žádný problém!

Datart, jeden z hlavních hráčů v prodeji  spotřební elektroniky v České republice, se během roku potýká s pravidelnými i nárazovými výkyvy prodejů. S jejich personálním vykrytím Datartu už víc než rok pomáhají pracovníci přicházející přes Grason.   Cíl spolupráce Datart má každoročně v průběhu podzimního a zimního období několikanásobně vyšší prodeje zboží než ve zbytku […]

Sdílejte na:
DATART a extrémní sezónní poptávka? Žádný problém!

Datart, jeden z hlavních hráčů v prodeji  spotřební elektroniky v České republice, se během roku potýká s pravidelnými i nárazovými výkyvy prodejů. S jejich personálním vykrytím Datartu už víc než rok pomáhají pracovníci přicházející přes Grason.

 

Cíl spolupráce

Datart má každoročně v průběhu podzimního a zimního období několikanásobně vyšší prodeje zboží než ve zbytku roku. V tu chvíli samozřejmě potřebuje nabrat během krátké doby několikanásobně vyšší počty zaměstnanců.

 

Výsledek

Tuto špičku pomáhají Datartu pokrýt pracovníci přicházející přes aplikaci Grason. Ti v období dvou nejvytíženějších sezónních měsíců odpracují přes 3000 směn při přípravě a balení zboží. HR i vedoucí skladu mají vždy detailní přehled o tom, kolik jakých pracovníků a kdy dorazí. 

Grason pomohl Datartu  se sepsáním atraktivního firemního profilu i popisků směn tak, aby přilákaly co nejvíce zájemců. Celkem na ně reagovalo 1920 uživatelů, z nichž si HR manažerka vybírala podle jejich profilu, hodnocení i zkušeností. Všechny tyto parametry lze u uživatelů porovnávat. Tímto interním výběrem prošlo a směny odpracovalo 250 pracovníků.

Sdílejte na: