x

Grason menu Grason menu

Proč nabírat na sezónu už teď? Podívejte se na aktuální data.

Inzerce je nedílnou součástí začátku každé sezóny a občas může být oříškem. Kdy s ní začít tak, aby byla úspěšná a oslovila kvalitni zájemce? Máme pro vás aktuální data, která nám dávají jasnou odpověď. 

Sdílejte na:
Proč nabírat na sezónu už teď? Podívejte se na aktuální data.

Inzerce je nedílnou součástí začátku každé sezóny a občas může být oříškem. Kdy s ní začít tak, aby byla úspěšná a oslovila kvalitní zájemce? Máme pro vás data za minulý rok 2023, která nám dávají jasnou odpověď. 

V Grasonu evidujeme největší nárůst reakcí na inzeráty oproti lednu roku 2022. Zajímavostí je, že data ukazují i zvýšený počet přijatých kandidátů. Ideální načasování inzerce, abyste oslovili zkušené kandidáty je od ledna do dubna a poté od srpna do září.

Proč v lednu a únoru inzeráty fungují lépe? Odpověď je jasná. V lednu není tolik konkurenčních nabídek, takže právě ta vaše může snáze vyniknout. Váš podnik, tak má velkou šanci zazářit podbně jako inzerát z pražské street food restaurace s rekordními 85 zájemci o práci. 

Právě teď je ideální čas inzerovat, protože oslovíte zkušené kandidáty.

Další zajímavostí mohou být data z minulého roku, kdy podniky, které začínaly hledat v dubnu a květnu měli o 45% méně zájemců než ty, co hledaly s předstihem. Podniky, které hledaly až po rozjetí sezóny v měsíci červnu měly dokonce o 61% méně reakcí na své inzeráty.

Víte, že v Grasonu můžete inzerovat i pracovní nabídky na HPP od 1490Kč bez DPH?

Pokud si nevíte rady jak napsat aktraktivní inzerát, tak si přečtěte tento článek, nebo nám zavolejte na +420739877799 a my vám text k inzerátu za 390,-Kč bez DPH po krátkém rozhovoru připravíme.  

Bonusový tip na závěr: až budete inzerát vytvářet, dávejte si záležet na fotce, navyšuje zájem kandidátů až o 30%.  



Sdílejte na: