x

Grason menu Grason menu

Nová restaurace? NE! Pilsner Urquell The Original Prague Beer Experience přináší do Čech světový koncept a hledá kolegy, kteří budou u toho.

Nový koncept, skvělé finanční podmínky, pohodlné zázemí. Ideální pro zkušené matadory i nováčky, které vše naučí přímo mistři z Plzeňského Prazdroje. Čekáte otevření nové restaurace? To se mýlíte. Co je Pilsner Urquell The Original Beer Experience vám prozradíme v textu níže. V Praze vzniká Pilsner Urquell Original Prague Beer Experience, která má za cíl přiblížit turistům […]

Sdílejte na:
Nová restaurace? NE! Pilsner Urquell The Original Prague Beer Experience přináší do Čech světový koncept a hledá kolegy, kteří budou u toho.

Nový koncept, skvělé finanční podmínky, pohodlné zázemí. Ideální pro zkušené matadory i nováčky, které vše naučí přímo mistři z Plzeňského Prazdroje. Čekáte otevření nové restaurace? To se mýlíte. Co je Pilsner Urquell The Original Beer Experience vám prozradíme v textu níže.

V Praze vzniká Pilsner Urquell Original Prague Beer Experience, která má za cíl přiblížit turistům z celého světa historii zlatého piva z Plzně. Podobně jako v Irsku s Guinessem a v Nizozemí s Heinekenem, tento koncept nabízí návštěvníkům možnost prozkoumat historii tohoto slavného piva formou interaktivní prohlídky a ochutnávky.

V průběhu prohlídky se návštěvníci dozví vše o výrobě Plzeňského Prazdroje, jeho historii a celé cestě od sladového zrnka až k plnému půllitru. Celý zážitek pak završí ochutnávkou správně načepované Plzně, kde průvodci a výčepní sdílí s hosty detaily čepování a další fakta o pivu.

Pokud byste se i vy chtěli stát součástí tohoto celostvětově unikátního konceptu, tak právě teď máte možnost. Hledáme Beer Ambasadory, nováčky i zkušené harcovníky s dobrou angličtinou a Tour Ambasadory brigádníky, kteří návštěvníky provedou celou tour. Zajímá vás víc?

Podívejte se na tyto pracovní nabídky

BEER AMBASSADOR🍻 with a 13th salary – dozvědět se víc

TOUR AMBASSADOR – dozvědět se víc

Asistent prodeje – dozvědět se víc

Majitelé chtějí mít spokojené kolegy, kteří jim pomohou vytvořit příjemné prostředí nejen pro návštěvníky, ale i pro zaměstnance jako takové. Razí heslo “tým před jednotlivci”. Proto vytvořili moderní zázemí, nabízí atraktivní podmínky jako 13.plat, kariérní růst a další benefity. Chtějí spolupracovat hlavně se srdcaři, kteří se nebojí nových nápadů a rádi je využívají ku prospěchu celé společnosti.

Sdílejte na: