x

Grason menu Grason menu

Jak předejít expiraci grasonů?

Určitě se vám někdy stalo, že jste si chtěli potvrdit uživatele, ale jeho nabídka už nebyla aktivní a u jména svítilo jen červené expirováno. Tento článek vám poradí, jak těmto situacím předcházet. Pojďme se na to podívat společně. Expirace grasona je nepříjemná, obzvlášť, když jeho pomoc opravdu potřebujete. Na tuto situaci máme však jednoduché řešení […]

Sdílejte na:
Jak předejít expiraci grasonů?

Určitě se vám někdy stalo, že jste si chtěli potvrdit uživatele, ale jeho nabídka už nebyla aktivní a u jména svítilo jen červené expirováno. Tento článek vám poradí, jak těmto situacím předcházet. Pojďme se na to podívat společně.

Expirace grasona je nepříjemná, obzvlášť, když jeho pomoc opravdu potřebujete. Na tuto situaci máme však jednoduché řešení – stačí si zapnout upozornění, které vám řekne, že se vám grason na směnu přihlásil. Zároveň vás bude aplikace notifikovat i hodinu před jeho expirací, takže už se vám nikdy nestane, že vám grason expiruje pod rukama.

Jak si nastavit notifikace na iOS?
V nastavení telefonu si najdete “Grason”, přejdete do “oznámení” a nastavíte “povolit oznámení” a “okamžité doručování”

Jak si nastavit notifikace na Androidu?
V nastavení telefonu si najdete “Aplikace”, přejdete do “Grason”, kde vyberete “oznámení” a nastavíte “povolit oznámení”

Takhle vám neuteče žádný grason.

Na závěr máme pro vás ještě jednu radu: grasoni se mohou hlásit na kolik chtějí směn zároveň. Proto doporučujeme si pracovníka potvrdit co nejdříve, aby vás nepředběhl konkurenční podnik.

Sdílejte na: