x

Grason menu Grason menu

Kdy začít nabírat na sezónu? Podívejte se na data z minulého roku. (2022)

Přemýšlíte, kdy začít s aktivním náborem na letní sezónu? Podívali jsme se na data s počty kandidátů. Víme, kdy byl největší výběr z potenciálních zájemců. Minulý rok se gastronomie otevřela 1. června. My jsme se podívali na počty reakcí kandidátů od ledna až do června. Podle dat je ideální začít aktivně a naplno hledat 2-3 […]

Sdílejte na:
Kdy začít nabírat na sezónu? Podívejte se na data z minulého roku. (2022)

Přemýšlíte, kdy začít s aktivním náborem na letní sezónu? Podívali jsme se na data s počty kandidátů. Víme, kdy byl největší výběr z potenciálních zájemců.

Minulý rok se gastronomie otevřela 1. června. My jsme se podívali na počty reakcí kandidátů od ledna až do června. Podle dat je ideální začít aktivně a naplno hledat 2-3 měsíce před startem sezóny. V těchto měsících měly podniky nejvyšší počet kandidátů. Některé podniky dosahovaly i několika desítek zájemců o práci. Ty podniky, co naopak začaly hledat měsíc a méně před startem sezóny měly o 45% méně zájemců než ty, co hledaly s předstihem. Podniky, které hledaly až po rozjetí sezóny měly dokonce o 61% méně kandidátů.

Měsíční porovnání počtu reakcí. Jednotlivé měsíce porovnáváme s dubnem, kdy byl nejvyšší počet zájemců o práci.

Dle tohoto grafu je nejlepší začí s hledáním kandidátů 2-3 měsíce před začátkem sezóny.

Pokud stejně jako my již vidíte světlo na konci tunelu a sezónu vyhlížíte od dubna, tak je nejvyšší čas začít aktivně hledat posily do svého podniku. A aby vám šlo hledání snadněji, posíláme slevu 10% na GrasonJobs, které nově pohodlně zadáte i z počítače. Stačí se přihlásit na app.grason.cz a zadat kód “DESKTOP10“ .

Sdílejte na: