x

Grason menu Grason menu

Snížení mzdových nákladů za kmenové zaměstnance bez omezení výkonu skladu

Scuk patří do trojice největších online prodejců potravin na českém trhu. Zaměřuje se na farmářské výrobky té nejvyšší možné kvality a čerstvosti, což s sebou přináší větší nároky na logistiku a skladování, a tím pádem i vyšší náklady. Cíl spolupráce Ve Scuku potřebovali optimalizovat náklady pracovníků, proto došlo ke snížení počtu kmenových zaměstnanců na HPP […]

Sdílejte na:
Snížení mzdových nákladů za kmenové zaměstnance bez omezení výkonu skladu

Scuk patří do trojice největších online prodejců potravin na českém trhu. Zaměřuje se na farmářské výrobky té nejvyšší možné kvality a čerstvosti, což s sebou přináší větší nároky na logistiku a skladování, a tím pádem i vyšší náklady.

Cíl spolupráce

Ve Scuku potřebovali optimalizovat náklady pracovníků, proto došlo ke snížení počtu kmenových zaměstnanců na HPP a místo nich si najali flexibilní pracovníky na konkrétní dny. O vytvoření stabilního flexibilního týmu požádali Grason. 

 

Výsledek

Tento rozdíl se podařilo pokrýt díky pracovním posilám z Grasonu. Scuk vypisoval zkušební směny a následně si pracovníky dal do oblíbených, aby poptával jen pracovníky, kteří znají interní procesy. Scuk tak pohodlně zvládl zabezpečit dostatek pracovníků na různé dny i směny, a podařilo se snížit mzdové fixní náklady. Grason pro Scuk vytvořil interní tým 40 flexibilních pracovníků, kteří v průběhu roku odpracují přes 1000 směn.

V ČÍSLECH

  • Velikost interního týmu flexibilních pracovníků 40 lidí
  • Počet odpracovaných směn za rok 1000+  
  • Průměrný počet odpracovaných směn jedním pracovníkem 28
Sdílejte na: